Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ – ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Κι ενώ την Παρασκευή οι οπαδοί του Ηλυσιακού είχαν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στη Δημοτική αρχή της πόλης να μην αφαιρέσει τα καθίσματα στο γήπεδο της ομάδας, τελικά αυτό δεν εισακούστηκε και το γήπεδο έμεινε… καραφλό.

Η χθεσινή ανακοίνωση των οπαδών του Ηλυσιακού ανέφερε: «Πληροφορηθήκαμε ότι εν μέσω πανδημίας με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της αφαίρεσης των κιτρινόμαυρων καθισμάτων από τη φυσική έδρα της ομάδας μας. Του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ. Θα μας βρείτε ΟΛΟΥΣ απέναντι σας».

Σήμερα σας παρουσιάζουμε φωτογραφία με το γήπεδο από το οποίο αφαιρέθηκαν τα κιτρινόμαυρα καθίσματα. Οπαδοί του Ηλυσιακού πήγαν στο γήπεδο και τράβηξαν την παραπάνω φωτογραφία η οποία φέρνει αντιδράσεις και κόντρα με τον Δήμο. «Με κλειστό το γήπεδο στα κρυφά εν μέσω πανδημίας αφαίρεση των κιτρινόμαυρων καθισμάτων από το δήμο με πρόσχημα τον καθαρισμό του γηπέδου. Επιστροφή στο 80′ με τα τσιμέντα. ΝΤΡΟΠΗ σας… Θα μας βρείτε απέναντι ΟΛΟΥΣ την επόμενη μέρα. Κοινοποίηση παντού», αναφέρει η ανακοίνωση.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ