
Οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς και του Αιγάλεω Κ20 τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν παθιασμένα κι έβγαλαν ικανοποίηση στον κόσμο και στους προπονητές τους. Νικήτρια η ομάδα των Βορείων Παροαστίων με 2-1 για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2. Αποτέλεσμα που περνάει σε δεύτερη μοίρα σε αυτές τις κατηγορίες.
Ο Δημοσθενιάδης ήταν ο σκόρερ των δύο γκολ της Κηφισιάς στην αναμέτρηση (39′ και 68′), ενώ ο Παπαβασιλόπουλος ήταν ο σκόρερ από πλευράς Αιγάλεω.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39′ όταν ο Δημοσθενιάδης νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω με σουτ μέσα από την περιοχή. Μετά την ανάπαυλα, η Κηφισιά έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Κωνσταντακόπουλο (56′), αλλά αυτό δεν την πτόησε. Αντίθετα, συνέχισε να παρουσιάζει στιβαρή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 68ο λεπτό, ξανά από τα πόδια του Δημοσθενιάδη, αυτή τη φορά με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Στο 71ο λεπτό ήρθε η δεύτερη αποβολή για την Κηφισιά, με τον Αλεβιζάκη να βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα. Με δύο παίκτες λιγότερους πλέον, η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή έκανε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει το προβάδισμα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως κι έγινε. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει το Αιγάλεω ήταν να μειώσει το σκορ στο 82ο λεπτό με τον Παπαβασιλόπουλο για το τελικό 1-2.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Μπατράκης): Χριστοδούλης, Ευθυμιάτος, Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτι, Φωτεινός, Veseli, Ζούγας, Κόκκας, Κάστορας, Ραυτόπουλος Δ., Ραυτόπουλος Β.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης (λ.τ. 60′ Φλώκος), Αποστόλου, Αλεβιζάκης, Μπάκος, Μιχόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Καπάι, Γαντζούλας (77′ Ντόκο), Δημοσθενιάδης (88′ Χρονακόπουλος), Καπαματζιάν (88′ Μαρκάκης).

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Εθνικός σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά μέσα στο σπίτι του!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΚ (0-3) από το Μαρκόπουλο (video)

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Εθνικός σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά μέσα στο σπίτι του!
