Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ, 3-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Φωστήρας επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί του ελλειπέστατου Ιάσωνα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Φονέας δεν χρειάστηκε να ανεβάσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοση του και έφτασε άνετα στη νίκη έχοντας πλέον 25 βαθμούς. Ο Ιάσωνας παρατάχτηκε με μόλις 15 ποδοσφαιριστές και πλήρωσε τις απουσίες και τα σοβαρά αμυντικά λάθη, μένοντας στους 8 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 24′ όταν ο Μαρίνου με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ηλιάδη που εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 71′ σε γύρισμα του Σίμωση ο Αθανασόπουλος Ε. στην προσπάθεια του να διώξει έκανε με αυτογκόλ το 0-2, ενώ στο 85′ ο Κουτσούμπας τρία λεπτά μετά την είσοδο του έκανε με κοντινό σουτ το τελικό 0-3.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Σκυριώτης, Ριζάς, Ασλανίδης, Βασιλάκος Β., Βασιλάκος Η., Τσούτσουρας (86′ Ελεύθερος), Καραμήτος, Αθανασόπουλος Ε., Αθανασόπουλος Δ., Κρέτση (81′ Γλέζος), Αδαμόπουλος (67′ Δουγέκος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος (53′ Καλαγκάνης), Μπένα, Γούλας, Πανάκης (86′ Μεντής), Ηλιάδης, Πίσσας (78′ Τασιούδης), Σίμωσης, Μαρίνου, Ασημάκης (82′ Κουτσούμπας).

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ