Ακολουθήστε μας

Uncategorized

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ:ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αλέξανδρου Δασκαλάκη απο την Καλλιθέα στην ΑΕΚ ο παίχτης έκανε κάποιες δηλώσεις στους erasitexnes 365.Αρχικα μας είπε ότι από όταν είχε ακούσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είχε ανέβει ψυχολογικά και τώρα που οριστικοποιηθηκε η συμφωνία νιώθει ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος.

Εν συνεχεία σε ερώτηση μας πως νιώθει τώρα που θα είναι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα μας είπε ότι ένα άγχος σίγουρα υπάρχει όμως πιστεύει ότι θα είναι δημιουργικό το άγχος και θα βοηθήσει και εκείνος την ομάδα να επιτυχίες τους στόχους της. Επίσης αναφέρθηκε στο ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικο και ότι η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς κατα την γνώμη του διαθέτει το πληρέστερο ροστερ.

Σε ερώτηση μας για την επιτυχία της Εθνικής μας κ19 δήλωσε περήφανος και πολύ χαρούμενος γι αυτά τα παιδιά και ότι το μέλλον της ανήκει και ευελπιστεί και η αντρών να συνεχίσει την επιτυχία τους.
Τέλος ευχήθηκε στην πρώην του ομάδα την Καλλιθέα να παραμείνει στην κατηγορία και στην καινούρια του ομάδα να επιτύχει τους στόχους της ,οι οποίοι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

More in Uncategorized