Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Ο μέσος της Διάνα, Αλέξανδρος Μπαρδάκης σχολιάζει αρνητικά εκείνους που σιωπούν εκ καιρώ πανδημίας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ηλιούπολης μίλησε στη σελίδα του συλλόγου και είπε…

Για τη δεύτερη καραντίνα στην ελληνική κοινωνία: «Σεβόμαστε αυστηρά τα πρωτόκολλα και την κοινωνία. Δεν παίζουμε με την υγεία των ανθρώπων».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης της καραντίνας από έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή: «Ακολουθούμε πιστά τις ατομικές προπονήσεις που μας στέλνει ο σύλλογος. Προσπαθούμε να συντηρηθούμε και να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με πριν».

Για την επιστροφή από το γενικό στο μερικό lockdown: «Εδώ υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει και ο τελευταίος που θα κλείσει σε περίπτωση νέας, τρίτης καραντίνας, την οποία απεύχομαι. Ποιος υγειονομικός μπορεί να πει το αντίθετο; Ακούω ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο. Είναι δυνατόν να κάνουν γυμναστική στο σχολείο χωρίς μάσκα και να μην μπορούν να επιστρέψουν στο γήπεδο; Το θεωρώ αδιανόητο. Δεν θα είναι λογικό. Καμία λογική δεν υπάρχει επίσης στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και στο κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει για ψώνια και να μη μπορεί να πάει στο γήπεδο. Αρχικά για να κάνει προπόνηση και στη συνέχεια για να δώσει αγώνες. Εάν θέλουμε την σωματική και ψυχική υγεία της κοινωνίας πρέπει να ανοίξουμε τα γήπεδα. Περιμένω με αγωνία την επίσημη τοποθέτηση των φορέων που διέπουν το άθλημα, δηλαδή της ΕΠΣΑ, της ΕΠΟ και της ΓΓΑ. Μας λυπεί ιδιαίτερα (παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γιατρούς, δημοσιογράφους, φυσιοθεραπευτές) η αδράνεια που λαμβάνεται και ως αδιαφορία. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι και σημαντικό γρανάζι της αγοράς καθώς απασχολεί εξίσου μεγάλο αριθμό ατόμων που ακόμα και βιοπορίζονται από αυτόν. Η μέχρι στιγμής στάση των υπευθύνων μόνο απαισιοδοξία μπορεί να προσθέσει στην ήδη δύσκολη κατάσταση».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ