Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ERASITEXNES365 Η ΣΑΜΟΣ FUTSAL

Τη συνεργασία της με τους Erasitexnes365 ως χορηγοί επικοινωνίας, ανακοίνωσε η διοίκηση της Σάμος Futsal.

Η νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει και στη Futsal League με την ομάδα της Σάμου να δηλώνει το βροντερό παρών. Η διοίκηση ανακοίνωσε την συνεργασία με τους erasitexnes365 μέσω των οποίων οι αναγνώστες θα μαθαίνουν τα νέα της ομάδας.

Οι erasitexnes365 ευχαριστούμε την Σάμος Futsal για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία που θα έχουμε.

Στόχος δικός μας είναι να δώσουμε το στίγμα τους και τα νέα της ομάδας μέσα απο το σάιτ μας, αλλά και από τις εκπομπές που θα ακολουθήσουν με τον Κώστα Διαμάντη.

Από τη νέα χρονιά τόσο η Α’, όσο και η Β’ κατηγορία θα πρωταγωνιστήσουν, και μέσω του σάιτ μας ο κόσμος θα μαθαίνει τα νέα από αμφότερες τις κατηγορίες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

《Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο αθλήματος.
Ανακαλύψτε το «Ποδόσφαιρο Σάλας» ή αλλιώς «Futsal».
Και αυτή τη χρονιά το «Futsal» θα βρίσκεται στο κέντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος της Σάμου, με στοίχημα την εξέλιξη και την ανάπτυξή του.
Με την φετινή μας μεγάλη συνεργασία με το αθλητικό portal www.erasitexnes365.gr ως μέγα χορηγό επικοινωνίας θα μαθαίνετε πρώτοι, από τα ρεπορτάζ, με αντικειμενικότητα και ακρίβεια, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τα σκορ της ομάδας αλλά και όλα τα νέα για το «Futsal» .
Ακόμη στην εκπομπή του Κώστα Διαμάντη «Futsal Greek News», την μοναδική εκπομπή που θα ασχολείται με το ποδόσφαιρο σάλας με την Α Superleague και την B League και όχι μόνο, θα μαθαίνουμε οτιδήποτε συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και σε όλες τις κατηγορίες
Το «Futsal Greek» είναι κάτι νέο!
Το «Futsal Greek» είναι στη Σάμο.》

Δείτε το τραίλερ…

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

More in FUTSAL