Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Ο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Βασίλη Σουλιώτη λόγω άσεμνης χειρονομίας προς την εξέδρα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος έχει ως εξής: “Το ΔΣ του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουλιώτη ο οποίος μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ στον αγώνα με τον Αρίωνα στην εκπνοή του αγώνα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Παράλληλα ο Χαλκηδονικός ζητά δημόσια συγνώμη από τους φιλάθλους του Αρίωνα για την προσβλητική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαλκηδονικού: Το ΔΣ του ΑΟΠ Χαλκηδονικός σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:
1. Να διακοπεί άμεσα η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουλιώτη και αύριο το δελτίο του να επιστραφεί στον Αίαντα Ταύρου απ’ όπου αποκτήθηκε δανεικός.
2. Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους φιλάθλους του Αρίωνα για την προσβλητική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας. Ήδη ο πρόεδρος ζήτησε συγνώμη για το ατυχές περιστατικό, από τους παίκτες του Αρίωνα στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα.
Η άσεμνη χειρονομία και οι ύβρεις προς τους φιλάθλους του Αρίωνα δεν συνάδουν με την ιστορία του Χαλκηδονικού αλλά ούτε με την εικόνα που κτίζει καθημερινά η ομάδα μας και με τις αξίες που πρεσβεύει. Ο Βασίλης Σουλιώτης είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που βοήθησε την ομάδα μας και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Με τη σημερινή του συμπεριφορά όμως αδίκησε αλλά και εξέθεσε ανεπανόρθωτα, τον εαυτό του, τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του που τον εμπιστεύθηκε αλλά και όλο το σύλλογο. Καλές είναι οι νίκες αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το ήθος και η εικόνα της ομάδας προηγείται. Το νεαρό της ηλικίας του και η συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας προς αυτόν, δεν αποτελούν δικαιολογία ή ελαφρυντικό”.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ