Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΣΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΠΕΠΣΣ εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα απο σχετικό δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας  αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών της Ένωσης για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.Με αυτό τον τρόπο,θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια για γεγονότα που σύμφωνα με την ίδια ειναι αναληθή.

Ανακοίνωση Εκ της διοικήσεως της ΠΕΠΣΣ.

 

Θύμα ελλιπούς ενημέρωσης ή και παραπληροφόρησης πέφτει η αθλητική ιστοσελίδα, η οποία παρέθεσε «ρεπορτάζ» σχετικό με τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν στην Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (ΠΕΠΣΣ) και στην προσφυγή που κατατέθηκε λίγες ημέρες μετά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία ζητείται η ακύρωση της διαδικασίας.

Το εν λόγω «ρεπορτάζ» παρουσιάζει με προχειρότητα τη μία πλευρά (αυτή της προσφυγής), χωρίς να μπει στον κόπο – όπως κάνουν ανά την υφήλιο οι έγκριτοι δημοσιογράφοι – να διασταυρώσει τα γεγονότα και να πάρει την άποψη της άλλης πλευράς. Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να τονιστούν τα παρακάτω:

· Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες της ΠΕΠΣΣ ήταν οι πλέον αδιάβλητες, καθώς – για πρώτη φορά μάλιστα σε εκλογές της Ένωσης – το παρών έδωσε υψηλά ιστάμενος Δικαστικός, εν ενεργεία Πρόεδρος Πρωτοδικών, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με το Καταστατικό.

· «Παρατηρητές», όπως αναφέρεται στο «ρεπορτάζ», κιτρινόμαυρων, πράσινων, ερυθρόλευκων, κυανόλευκων, ή οποιουδήποτε άλλου χρωματικού συνδυασμού αισθημάτων, δεν υπήρξαν στον τόπο των αρχαιρεσιών, εκτός εάν ο συντάκτης εννοεί ως «παρατηρητές» τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., ή τους υποψηφίους, ή τους εκλογικούς αντιπροσώπους των σωματείων, ή τον ίδιο τον Πρόεδρο Πρωτοδικών… Ουδείς άλλος πλην των παραπάνω δεν ήταν παρών στη διαδικασία.

· Το «ρεπορτάζ» περιέχει λανθασμένες πληροφορίες, με πιο χαρακτηριστική την αναφορά στον εκλεγέντα σύμβουλο κ. Νίκο Μητσόπουλο, ως έχοντα κώλυμα υποψηφιότητας. Προφανώς ο συντάκτης του «ρεπορτάζ» είτε βιάστηκε, είτε δεν συγκέντρωσε, ως όφειλε, τις σωστές πληροφορίες, είτε οι «πηγές» του δεν γνωρίζουν το θέμα.

· Κατά την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, μετά το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ στις 22 Φεβρουαρίου, κανένας από τους συμβούλους του προηγούμενου συμβουλίου, δεν διαφώνησε με τις υποψηφιότητες όσων τελικά τέθηκαν στην κρίση των σωματείων, ούτε των υποψηφίων για την προεδρία, ούτε των υποψηφίων για μέλη του συμβουλίου. Είναι αξιοπερίεργο ότι το «πρόβλημα» εμφανίστηκε αίφνης και εκ των υστέρων, σχεδόν μία εβδομάδα μετά τις εκλογές, όταν η κατά κράτος και με υπερδιπλάσια διαφορά ηττημένη πλευρά αποφάσισε να καταθέσει την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν τον εκσυγχρονισμό και την πραγματική ανάπτυξη του ελληνικού Ποδοσφαίρου Σάλας και γι’ αυτό καταφεύγουν και σε σπασμωδικές κινήσεις, με αναληθή ή μονόπλευρα «ρεπορτάζ». Η αλήθεια είναι ότι το συμβούλιο που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές είναι… γαλάζιων αισθημάτων, στα χρώματα του λογότυπου της Ένωσης Σάλας και έχει όλα τα εχέγγυα να εξασφαλίσει το επόμενο βήμα στο άθλημα, αυτό το βήμα που οι… παλιάς κοπής παράγοντες κάνουν τα πάντα για να ανακόψουν.

More in FUTSAL