Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ιάσονας ζητάει τα αυτονόητα, να παίρνει αυτό που αξίζει!

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ήφαιστο, αλλά και για την προηγούμενη με τον Φωστήρα Ηλιούπολης εξέδωσε η διοίκηση του Ιάσονα.
Αναλυτικά…
” Πριν 15 μέρες η ομάδα μας τιμωρήθηκε από μία παραμυθένια έκθεση ενός “γνωστού μας” για τα επιτεύγματα του παρατηρητή, στο παιχνίδι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης αντιμετώπισε μια εχθρική διαιτησία και το κερασάκι στη τούρτα ήταν το απίστευτο πέναλτι στο 3′ στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο που ουσιαστικά καταδίκασε την ομάδα μας στη ήττα.
Ο Ιάσονας με ιστορία από το 1967, με αμέτρητες διακρίσεις, με βράβευση από την ΕΠΟ για FAIR PLAY, με εκατοντάδες αθλητές, με διεθνείς ανά καιρούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις του, με Τιτάνες προέδρους (Φανερωμενίτη-Σουλιώτη-Μελά) στην ιστορία του, με συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ ζητάει τα αυτονόητα.
Να παίρνει αυτό που του αξίζει σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στην διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΑ πιστεύουμε ότι τα γεγονότα αυτά ήταν εντελώς συμπτωματικά και θα βοηθήσουμε από την πλευρά μας για την ομαλή λειτουργία του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ελλάδας”.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ