Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μέχρι τον Ιούνιο του 2020 ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Χαλκηδονικό ο Περικλής Παπαζαφειρόπουλος. Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Πανθησειακό ο πρόεδρος της ομάδας Γ. Δάρας του μετέφερε την πρόταση της διοίκησης για να παραμείνει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας και την περίοδο 2019-20 καθώς και τις προσδοκίες της για τη νέα χρονιά. Τόσο η πρόταση όσο και το πλάνο λειτουργίας, έγιναν δεκτά και η συμφωνία κλείστηκε μέσα σε λίγα λεπτά καθώς και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες. Άμεσος συνεργάτης του παραμένει ο Γιώργος Μαχειμάρης και γυμναστής τερματοφυλάκων ο Στράτος Σαρχόσογλου.
Ηδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και ο βασικός κορμός της ομάδας θα διατηρηθεί. Τον Ιανουάριο αποκτήθηκαν 7 ποδοσφαιριστές, οι Σπύρος Κορκίδης (από Αστέρα Κερατσινίου), Θανάσης Δόγανος (από Κορωνίδα), Οδυσσέας Χίνος (από Αστέρα Εξαρχείων), Πέτρος Μανδρέκας (από Ποσειδώνα Πάτρας), Σωτήρης Μηνούσης (από Ένωση Αγίων Αναργύρων), Χάρης Σεφέρος και Άγγελος Φλαμιάτος, κυρίως ενόψει της νέας περιόδου ενώ έχουν γίνει συζητήσεις με άλλους τρεις παίκτες που θα ενσωματωθούν τον Ιούλιο. Αντίθετα παραχωρήθηκαν οι Ξηρός, Σουλιώτης και Γκέρτσος.
Σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο υποβλήθηκε ο Mαρίνος Χασράμα από τον χειρουργό – ορθοπαιδικό Πάνο Kοντοβαζαινίτη στην κλινική Doctors Hospital και αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα σε 1,5 μήνα. Η διοίκηση και οι συμπαίκτες του, του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ