Ακολουθήστε μας

EΠΣΑ VIDEO

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ., 2-0 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (VIDEO)

Νίκη –οξυγόνο πήρε η Θύελλα Αγ. Δημητρίου με 2-0 κόντρα στον «πληγωμένο» Απόλλων Χαλανδρίου και απέκτησε μεγαλύτερη απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ένα γκολ χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν γενικότερα μοιρασμένο και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στα δύο καρέ. Ο Νομικός με μία υπέροχη λόμπα αιφνιδίασε τον Σύρακα και άνοιξε το σκορ. Δύο καλές φάσεις είχε ο Απόλλων με σουτ του Καλημέρη στο 2’ και κεφαλιά του Παπουτσή στο 39’. Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου αντίστοιχα απείλησε με σουτ του Νομικού στο 5’.

Πιο ζωντανό και ενδιαφέρον από πλευράς φάσεων το δεύτερο ημίχρονο.

Νωρίς μόλις στο 50’ ο Παπανικολάου με σουτ σημείωσε το 2-0, μετά από όμορφο συνδυασμό Ελευθεριάδη και Κουκοβίνη.
Μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων άνοιξε το παιχνίδι και δημιουργήθηκαν περισσότερες φάσεις στον αγώνα. Στο 53’ σουτ του Ελευθεριάδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Απόλλων Χαλ.

Στο 57’ ο Κουστομπάρδης επιχείρησε σέντρα σουτ από αριστερά και η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 59’ ο Αλεξανδράκης μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαγαρέλο.

Στο 60’ σουτ του Ελευθεριάδη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 74’ σουτ του Παπανικολάου έξω από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Απόλλων Χαλ. μετά από 18 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς (5-4-9, 19-29 γκ.), ενώ η Θύελλα Αγ. Δημ. είναι στην 11η θέση με 19 βαθμούς (5-4-9, 19-29 γκ.).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ.: Σύρακας, Παπουτσής, Κουστουμπάρδης (67’ Κρίνης), Κούκος, Βλάχος, Αγκόλι, Σταμάτης (50’ Ψάλλας), Καλημέρης (52’ Κουτσογκίλας), Στεργιώτης, Μήτρου, Αλεξανδράκης (86’ Παγώνης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ.: Ζαγαρέλος, Χαραλαμπόπουλος, Ασημακόπουλος, Παπαθανασίου, Ακαρέπης, Τζελέφας, Ελευθεριάδης (85’ Ασλάνι), Νούλας (90’ Ζέκτι), Νομικός (78’ Σουμπούλη), Παπανικολάου (89’ Καλαμάρης), Κουκοβίνης.

More in EΠΣΑ VIDEO