Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΆΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, 11-1 ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. (VIDEO)

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Πολιτείας με 11-1 απέναντι στην Καλλιθέα, που καίγεται για την παραμονή της και θα τα δώσει όλα στο ματς της χρονιάς απέναντι στον Ηνίοχο το βράδυ της Κυριακής.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Κατεβτσιάν στο 3′ να ανοίγει το σκορ και τον Μπάμπη στο 9′ να κάνει το 2-0. Στο 15′ ο Κατεβτσιάν έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό με τον Παούρη στο 16′ και τον Θεοδωρόπουλο στο 17′ να κάνουν το 5-0 το οποίο θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στο β μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Στο 22′ ο Παουρης έκανε το 6-0 και στο 23′ ο Κατεβτσιάν έκανε το 7-0. Τα υπόλοιπα γκολ του Παναθηναϊκού για τη διαμόρφωση του τελικού 11-1 πέτυχαν οι Νησωτάκης (30′), Γκρίτζαλης (34′), Τσάκωνας (39′) και Χατζηφωτίου (39′). Το γκολ της Καλλιθέας το πέτυχε στο 35’ο Koroveshi.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Χριστοδουλής, Μεντής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπάρδης, Κατεβτσιάν, Γκρίτζαλης, Παούρης, Χατζηφωτίου, Μπελτσίδης, Ζάχο, Μπάμπης, Θεοδωρόπουλος, Νησωτάκης, Κάλκος, Οικονομόπουλος, Τσάκωνας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κούζαλης, Sinomati, Μάρκος, Αντώνακας, Koroveshi, Σκεντο, Ρίκης, Χρυσός, Αργύρης, Ναστούλης, Μουτσόπουλος, Χριστοφόρου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

More in FUTSAL