Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ…

Με επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ, ποδοσφαιριστές των Σουρμένων κάνουν λόγο για κατάφωρη προσβολή και ασέβεια προς το πρόσωπο του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Μανωλιάδη.

Εξι παίκτες υπέγραψαν την ανακοίνωση, μέσα σε αυτούς φυσικά και ο ίδιος ο Μανωλιάδης.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

“Μετά την κατάφωρη προσβολή και ασέβεια στο πρόσωπο του αρχηγού μας, Γιώργου Μανωλιάδη, ο οποίος μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του την Παρασκευή 18/1 και ενώ παρευρέθη στην προπόνηση, ζητώντας άδεια από τον προπονητή του να μεταβεί στον αγώνα του Σαββάτου κατευθείαν από το μαιευτήριο (Μαρούσι) στο γήπεδο της Ερυθραίας με δικό του όχημα και όχι με την αποστολή, πήρε την εξής αναίσχυντη απάντηση από τον προπονητή του «αν δεν έρθεις με την αποστολή, μην έρθεις καθόλου»! Καθώς όλοι γνωρίζουν την ιστορία και την προσφορά του γηγενή παίκτη των Σουρμένων στο σύλλογο γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ξεσηκώθηκαν έντονες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του οι οποίοι περίμεναν την αντίδραση της διοίκησης για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ακολούθησε ανάλογη συμπεριφορά και στους δυο άλλους αρχηγούς (Ακριτίδη και Λύρο) για άλλους λόγους. Μετά και την τελευταία συνάντηση με μέλη της διοίκησης, αφού πρώτα όλο το Σ/Κ έγινε προσπάθεια διαστρέβλωσης των γεγονότων σε βάρος του Γ. Μανωλιάδη αλλά και των δύο άλλων αρχηγών καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η διοίκηση της ομάδας που αγαπάμε και δώσαμε τόσα χρόνια την ψυχή μας δεν δίνει την ίδια αξία με εμάς στον θεσμό της οικογένειας, αφού έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια προσπαθώντας να κουκουλώσει τα περιστατικά. Επομένως γίνεται αντιληπτό από εμάς πως υπάρχει υπαρκτή προσπάθεια εξόντωσης της «πραγματικής» ζωντανής ιστορίας του Α.Σ. Σουρμένων.

Λυπούμαστε βαθύτατα για οποίον αποφασίσει να συμπλεύσει με τέτοιες επικίνδυνες στην κοινωνία τακτικές. Εμείς κύριοι δεν ξεπουλάμε τις αξίες και τα ιδανικά όπως αυτά της οικογένειας. Οικογένεια είμαστε και οικογένεια θα παραμείνουμε!

Οι υπογράφοντες

Ακριτίδης Σταύρος

Μανωλιάδης Γιώργος

Λύρος Απόστολος

Δημογιάννης Βίκτωρας

Δημογιάννης Σπύρος

Βουρλούμης Σταύρος.”

 

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ