Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ…

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα για το μέγεθος του σκορ στον αγώνα με τη Νίκη Αλίμου (17-1) εξέδωσε η διοίκηση της Ανθούπολης.

Αναλυτικά…

<<Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανθούπολης, με αφορμή το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Νίκη Αλίμου και την κριτική που δέχτηκε η ομάδα μας, θα ήθελε να διευκρινήσει κάποια πράγματα, παρότι θεωρούμε ότι είναι προφανή.

Το κίνητρο της επίτευξης ενός καλύτερου συντελεστή τερμάτων (και μόνο αυτό) συγκριτικά με την ομάδα της Λυκόβρυσης, μας ώθησε να διαχειριστούμε την κατάσταση με αυτόν τον τρόπο..Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε σκοπό να εκθέσουμε τον αντίπαλο, τον οποίο σεβόμαστε ανεξαρτήτως βαθμολογικής θεσης, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο. Αλλωστε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Νίκης Αλίμου γνωρίζουν την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαμε επιδείξει στο ματς του πρώτου γύρου.

Η ορθότητα και, κυρίως, η αποτελεσματικότητα των κριτηρίων του φετινού ΚΑΠ στις ισοβαθμίες, σηκώνουν αρκετή συζήτηση..

Ωστόσο.το να δέχεται κριτική η ομάδα μας για κάτι που θα έκανε η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων στη θέση μας, θεωρούμε πως είναι αν όχι υποκριτικό, τουλάχιστον άδικο..

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΑΟ Ανθούπολη >>

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ