Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς παίζει το Σάββατο ο ΑΟ Περιστερίου, που στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου διεκδικώντας την παραμονή του.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου έκανε εκπληκτική πορεία στο 2ο μισό του πρωταθλήματος και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα σε ένα ματς.

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Νίκος Αναστασόπουλος ο ΑΟ Περιστερίου απευθύνει κάλεσμα στους περιστεριώτες φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο μπαράζ παραμονής. Αναλυτικά…

«Το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαϊου και ώρα 16.45 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί η παραμονή μας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το παιχνίδι χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του Περιστερίου, όλων των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Η παρουσία τους, η στήριξη στους νεαρούς παίκτες μας θα είναι καθοριστική, θα τους δώσει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση για να κάνουμε τον στόχο της παραμονής μας πραγματικότητα.

Σας καλούμε δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη μάχη την οποία με τη δική σας δυναμική παρουσία είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουμε.

Το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε για το Περιστέρι».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ