Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Από 2-0 ήττα με 2-3 για Κεραυνό από Κρόνο Αθ.

Δεν τα κατάφερε ο Κεραυνός αν και προηγήθηκε με 2-0 να κάμψει την αντίσταση του Κρόνου Αθηνών και τελικά ηττήθηκε με 2-3.

Ο Μακρής άνοιξε το σκορ στο 20′, ενώ ο Φάνος έκανε το 2-0 στο 26′ δείχνοντας να κλειδώνουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν αντίθετη άποψη και στο 28′ ο Καλύβας μείωσε σε 2-1, ενώ ο Ντιντιφάς στο 39′ έκανε το 2-2. Στο 51′ ο Ντίντιφας και πάλι έκανε την ολική ανατροπή με εύστοχο πέναλτι κάνοντας το τελικό 2-3.

Με τη νίκη αυτή ο Κρόνος Αθηνών σημείωσε την πρώτη του νίκη μετά από 7 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 11η θέση με 3 βαθμούς (1-0-5 5-13 γκ.), ενώ ο Κεραυνός έμεινε στην 8η θέση με 7 βαθμούς (2-1-4, 14-14 γκ.).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Φραντζέσκος, Κουτάκος, Λώλος (63′ Μυρτιώτης), Φάνος, Γκανέτσος, Μπαρμπούδης, Παλάι (63′ Χριστόπουλος), Γεωργιάδης (46′ Γεωργιάδης), Χρας, Γερολυμάτος, Μακρής

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘ.: Αλεξανδρής, Γκάνιας (85′ Ψωμάς), Σαμαράι, Παναγόπουλος, Σπανός, Καλύβας, Σόλις, Ντιντιφάς, Καλάι, Παπανικολάου (65′ Καραμπίκας), Καραγιάννης.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ