Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΖΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Θρίαμβου Χα’ι’δαρίου ανακοίνωσε ο Κώστας Αρζένης, με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του έμπειρου προπονητή…

«Κατ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους της διοίκησης του Θριάμβου Χαιδαρίου τοσο τους νυν όσο και τους επόμενους που θα προκύψουν από τις εκλογές, καθώς επίσης και τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους., τη γραμματεία τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή μας.

Αλλά πάνω από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου, ιδίως τους τελευταίες 3 μήνες έδειξαν πολύ μεγάλη αυταπάρνηση και φιλότιμο, και έδωσαν ακόμη και τη ψυχή τους για το σύλλογο. Αυτό που επίσης θέλω να πω δεν είναι καθόλου εγωιστικό, αλλά οι παίκτες μου και εγώ σώσαμε το σύλλογο από την καταστροφή και κάναμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία τον τελευταίο καιρό, την ώρα που κάποιοι πήδηξαν σαν τα ποντίκια από το καράβι και δεν ήρθαν να πουν ούτε ένα χρονιά πολλά στου ποδοσφαιριστές μου τις ημέρες των γιορτών, ενώ αθέτησαν τις υποσχέσεις τους και δεν είχαν το θάρρος να παρουσιαστούν ούτε στο γήπεδο αλλά ούτε και να σηκώσουν και τα τηλέφωνα.

Βέβαια η υπομονή έχει εξαντληθεί και δεν μπορώ άλλο να αθετήσω τις αρχές μου. Έχω μάθει διαφορετικά και στη ζωή σαν άνθρωπος και σαν προπονητής, κι έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, πως προσπαθώ να βάζω πάντα πριν και πάνω από όλα το καλό του εκάστοτε συλλόγου που ήμουν.

Καλή συνέχεια στο σύλλογο και  εύχομαι πολύ γρήγορα να βρει την ηρεμία του και το δρόμο του».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ