Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τη θέση του σχετικά με τα γεγονότα εξέδωσε ο Αρης Πετρούπολης, βάλλοντας και κατά αυτών που επιχειρούν να στοχοποιήσουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

” Από το απόγευμα έχουμε γίνει θεατές συνεχόμενων λιβελογραφημάτων που στοχοποιούν το σύλλογο μας. Ο Άρης Πετρούπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν σε θέματα φιλοξενίας, όπως και οι παλαιότερες διοικήσεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, πετύχαμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και σε όσα ματς έχουμε δώσει 2,5 χρόνια στην Α’ κατηγορία καμία ομάδα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη φιλοξενία που να στρέφεται κατά του συλλόγου μας.

Το απόγευμα της Κυριακής πληροφορηθήκαμε ότι το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχθηκε επίθεση και για όλα αυτά υπαίτιοι είμαστε εμείς; Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που κυρίως έλαμψε δια της απουσίας του από το γήπεδο, να στοχειοθετεί μυθεύματα που βγαίνουν από τη φαντασία του και έχουν ως κύριο στόχο να βλάψουν το σύλλογο μας. Ο Άρης Πετρούπολης δεν έχει ποτέ βλάψει κανέναν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία του διότι θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Υ.Γ. Επιφυλλασόμαστε να κινηθούμε νομικά για οποιοδήποτε αναφέρεται -ΨΕΥΔΩΣ- κατά του συλλόγου δίχως να έδωσε το παρών σήμερα στο γήπεδο ΑΛΚΥΩΝ.

Υ.Γ 1 Με το σωματείο Μικρασιατικό δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν μας χωρίζει τίποτα και ευχόμαστε να είναι υγιείς τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν.

Υ.Γ2. Γνωρίζουμε τα γεγονότα και θα κινηθούν οι διαδικασίες που πρέπει ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Σε καμία όμως περίπτωση δε θα μπούμε σε διαδικασία διαδικτυακού διαλόγου ώστε να έχουν ‘’δουλεια’’ κάποιοι δημοσιογραφισκοι. ”

 

ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΒΗ…

Οι Erasitexnes 365 σεβόμενοι απόλυτα το κοινό και έχοντας σαν μόνο σκοπό την αλήθεια, έκανε ρεπορτάζ το οποίο ουσιαστικά ξεκαθαρίζει το τι ακριβώς συνέβη. Αναλυτικά λοιπόν…

Από πολύ νωρίς στην Πετρούπολη και ειδικά στον χώρο κοντά στο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στο Νεκροταφείο Πετρούπολης που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο, υπήρχε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που αποτελεούνταν από περιπολικά της ΟΠΚΕ, πέντε ομάδες της ΔΙΑΣ και μία δοιμιρία των ΜΑΤ. Ο λόγος ήταν πως στο Νεκροταφείο γινόταν το μνημόσυνο του Εκτορα Γιαλοψού, του πιλότου που σκοτώθηκε στα Ίμια, και οι αρχές φοβόντουσαν επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών που παρευρίσκονταν στο μνημόσυνο και αντιεξουσιαστών, όπως έχουν συμβεί και στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής. Οι δράστες λοιπόν που είχαν προσέλθει στο χώρο για να δημιουργήσουν επεισόδια, άσχετοι με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μπέρδεψαν το πούλμαν της ομάδας και επιτέθηκαν πετώντας πέτρες και προκαλώντας ζημιές. Μάλιστα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, περίπου το ίδιο συνέβη  και με το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ιεράπολης που αγωνιζόταν με τον Αίμο Πετρούπολη  και που από λάθος κατευθύνθηκε στο γήπεδο Πετρούπολης Β’ αντί για το Πετρούπολης Γ’ όπου αγωνιζόταν, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Το λόγο έχει πλέον η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ, που θα αποφασίσει πιθανότατα για την διεξαγωγή του αγώνα καθώς όπως γίνεται αντιληπτό η επίθεση προς το πούλμαν της ομάδας δεν είχε σχέση με το ποδοσφαιρικό αγώνα.

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟΥ

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ