Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ, 3-1 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Δάφνη Αθηνών νίκησε δίκαια την Αναγέννηση Πετρούπολης με 3-1 και συνεχίζει με όλες τις δυνάμεις της στη μάχη της ανόδου.

Ετσι με 52 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με Πανιώνιο Καισαριανής και Γαλαξία, ενώ η Αναγέννηση με 35 είναι στην 7η θέση.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Μάγγα στο 41′ να κάνει το 1-0 και τον Ανταλή στο 45′ με πέναλτι να κάνει το 2-0. Ο Γογώνας στο 49΄μείωσε σε 2-1 για την Αναγέννηση, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ αφού στο 53′ ο Αποστόλου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Βάγγερ (80′ Μπαταγιάννης), Δεσποτόπουλος (62′ Οσμάν), Καμάρας, Σπυροπάλη, Ανταλής (84′ Σουλοβάρι), Μάγγας, Αποστόλου, Μπουρλίνος, Μπρης (53′ Τρυγώνης), Πιτσιλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Ασημακόπουλος (46′ Λιάπης), Νικολάου, Χριστοδουλάκης, Τσόπας, Μαχαίρας, Δήμας, Κόστα (61′ Μαρκοτσάι), Γογώνας, Ιωάννου (46′ Σχίζας), Παπαθανασίου (69′ Ντίνος).

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ