Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ, 4-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Την προέλαση του συνέχισε ο Φωστήρας, που επικράτησε με 4-0 μέσα στο Χαλάνδρι επί της τοπικής ομάδας και πέτυχε την 16η συνεχόμενη νίκη του.

Ετσι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 52 βαθμούς έχοντας απόσταση 9 βαθμών από τον 2ο Χολαργό, ενώ το Χαλάνδρι με 18 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση.

Οι γηπεδούχοι στο 4′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βενάρδου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 8′ με τον Ηλιάδη. Το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να έχουν φάσεις για γκολ, μέχρι το 30′. Σε αυτό το σημείο ο Σίμωσης έκανε το 0-1 για τον Φωστήρα. Από εκεί και μετά ο Φωστήρας κυριάρχησε και με αυτογκολ του Θανόπουλου Θ. στο 41′ έκανετο 0-2.

Ο Θανόπουλος Δ. στο 75′  έκανε το 0-3, ενώ ο Ηλιάδης στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:Μολφέσης (76’λ.τ. Ξυδόπουλος), Καρώνης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος Θ., Δημόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Λάμπρου (63’ Θύμιος), Μουρούτης (46’ Νησωτάκης), Κατσιούλης, Βενάρδος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Τζαφάι, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Μπένα (50’Μεντής), Γούλας, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας (81’Κόλλιας), Σίμωσης (61’Θανόπουλος Δ.), Μαρίνου (71’Κουτσούμπας), Ασημάκης.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ