Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Άτλας Κυψέλης, 5-2 εκτός την Αναγέννηση Πετρούπολης

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο Ατλας Κυψέλης πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Πετρούπολης με 5-2.

Ετσι ο Άτλας έφτασε τους 14 πόντους και είναι στην 3η θέση, ενώ η Αναγέννηση έμεινε στους 10 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο 37′ με τον Κοσμίδη, ενώ ο Μπούσιος στο 39′ έκανε το 0 – 2, με τον Παπαδημητράκη στο 41′ να μειώνει σε 1 – 2. Ο Μπούσιος έκανε το 1 – 3 στο 47′ με τον Παπαδημητράκη στο 50′ να κάνει το 2 – 4 με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ, Στο 63′ ο Σακκάς έκανε το 2 – 4, ενώ στο 85′ ο Μπούσιος με χατ τρικ έγραψε το τελικό 2 – 5.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κωστόπουλος, Σχίζας (73′ Μουστάκης), Νικολάου, Μαχαίρας (50′ Τσόπας), Διαμαντής, Ορφανάκος, Ιωάννου (58′ Δαγκλής), Γκούρλιας, Χρόνης (67′ Γεωργόπουλος), Παπαδημητράκης, Δήμας

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Γκικόντη, Παλαμάρας, Σούλτσε, Νάσι, Κοσμίδης, Σλεποκούροβ, Καβαλιέρης, Παπαθανασίου, Σακκάς (85′ Γαλανός), Μπάρε, Μπούσιος

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ