Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΗΡΕ ΚΑΤΡΗ Ο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Χαλκηδονικός έκανε γνωστό πως χειρουργήθηκε ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Λυμπερόπουλος, ενώ έκανε γνωστή και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κάτρη από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Αναλυτικά…

<< ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο υποβλήθηκε ο αρχηγός του Χαλκηδονικού Χρήστος Λυμπερόπουλος από τον ορθοπαιδικό-χειρουργό Δημήτρη Μπούρλο στο 251 ΓΝΑ.

Ο 25χρονος μέσος που ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας του την περσινή χρονιά έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω και έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο μετά από ατύχημα στην εξοχική του κατοικία και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων έως τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Χαλκηδονικός ευχαριστεί τον επιστήμονα και άνθρωπο Δημήτρη Μπούρλο, το νοσηλευτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ, τη διοίκηση και το προσωπικό της μονάδας που υπηρετεί ο Λυμπερόπουλος στην βάση της Δεκέλειας (ΔΑΕ) και ιδιαίτερα τον Υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Γιάνναρο, τον Ταξίαρχο Ζαχαρία Γρίβα και τον Μοίραρχο Γρηγόρη Παπαγεωργίου για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που έδειξαν για τον αθλητή του.

Για την κάλυψη του μεγάλου κενού που προέκυψε αιφνιδιαστικά, η διοίκηση του Χαλκηδονικού προχώρησε στην απόκτηση του ταλαντούχου μεσοαμυντικού Κωνσταντίνου Κάτρη από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. >>

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ