Τρίποντο από χρυσάφι πήρε η Αλσούπολη εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ Ζωγρ. με 3-0 και απέκτησε πλεονέκτημα στην υπόθεση της παραμονής.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν μόλις στο 7’ τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χαλά. Το 0-1 φόρτωσε με πρόσθετο άγχος τους παίκτες του Αργύρη Παπακώστα. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύθηκε η Αλσούπολη και με δύο ακόμη γκολ του Χαλά στο πρώτο ημίχρονο στο 24’ και στο 41’ «κλείδωσε» την πολύτιμη νίκη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Ζωγρ. βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.
Ο ΠΑΟΚ Ζωγρ. μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς (3-3-11, 11-32 γκ.), ενώ η Αλσούπολη είναι στη 13η θέση με 18 βαθμούς (5-3-9, 14-18 γκ.).
ΠΑΟΚ ΖΩΓΡ.: Δοβέλος, Σούλκο (46’ Πρέντζας), Μαγγασιάνος, Πρίντζιος (46’ Σώκλας), Καβύρης, Σχοινάς, Πάσιος, Τριάντος, Περουτσέας (68’ Μπούντος), Επταήμερος, Αναγνωστόπουλος (46’ Μπίτι)
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Βασιλάκος, Κιάρρη, Χρονόπουλος, Θωμάκος, Μπούσουλας, Πρίφτι (77΄Νούτσης), Τσούκας, Χαλάς, Παπαδόπουλος (85’ Θεοδωρίδης), Γιαννακάκης

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Τα μπαράζ αγώνων κατάταξης στην ΕΠΣΑ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην ΕΠΣΑ

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανιώνιος πέντε αστέρων

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ΑΕΚ νίκησε (37-26) τον ΑΣΕ Δούκα και τερμάτισε πρώτη!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Εθνικός σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά μέσα στο σπίτι του!

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!
