Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΘΗΤΗ…..

Μια ιδιαίτερη στιγμή επιφύλαξε ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ της Αθηνα’ί’δας και του ΑΟ Ιλίου στο γήπεδο της Κυψέλης.

Σε αυτό το ματς την εστία της Αθηνα’ί’δας υπερασπίστηκε ο πολύπειρος Κώστας Γεροντάκης, ενώ αυτή του ΑΟ Ιλίου ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος Θάνος Σκυριανός. Η ιδιαιτερότητα είναι η εξής. Ο Κώστας Γεροντάκης πριν τρία χρόνια ήταν ο βασικός γκολκίπερ του ΑΟ Ιλίου και παράλληλα ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της ομάδας. Σε αυτές τότε αγωνιζόταν ο Θάνος Σκυριανός!

Ο Γεροντάκης έχει σημαντικό μερίδιο στην σπουδαία εξέλιξη του Σκυριανού, και μεταξύ των δύο τερματοφυλάκων υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και στη συνάντηση που είχαν οι δυο τους πριν από τον αγώνα, με το κλίμα όπως είναι φυσικό να είναι ιδιαίτερα θερμό μεταξύ τους.

Οι δύο τερματοφύλακες μίλησαν στους Erasitexnes 365 και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ: Ηταν μεγάλη μου χαρά που έπαιξα αντίπαλος με τον Θάνο, ο οποίος είναι η μεγάλη ποδοσφαιρική μου αδυναμία και πολύ καλός μου φίλος. Θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες της Αθήνας, και με δεδομένες τις ικανότητες και την σοβαρότητα που τον διακρίνει έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Πρέπει επίσης να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του ΑΟ Ιλίου που εμπιστεύεται τη φανέλα με το νούμερο 1 σε ένα νέο και ταλαντούχο παιδί.

ΘΑΝΟΣ ΣΚΥΡΙΑΝΟΣ: Ηταν τιμή μου που αγωνίστηκα απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο τερματοφύλακα και άνθρωπο όπως ο Κώστας Γεροντάκης. Είναι από τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν πολύ στο ξεκίνημα της καριέρας μου και έμαθα πολλά από αυτόν. Θα είναι πάντα ένας καλός φίλος, και του εύχομαι υγεία πάνω από όλα και καλή συνέχεια στην καριέρα του. >>

 

 

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ