Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ

 

Δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω επίθεσης κουκουλοφόρων το ματς Άρης Πετρούπολης-Μικρασιατικός.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Παναγιωτάρας ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Μικρασιατικού. Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους τους Μικρασιατικού υπήρξαν τραυματίες ποδοσφαιριστές από την επίθεση αυτή.

Οι του Άρη Πετρούπολης υποστήριξαν ότι καμία σχέση με την ομάδα δεν έχουν αυτά τα άτομα και τον λόγο στην συνέχεια έχουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά το φ.α.:

«Προσήλθα στο γήπεδο μαζί με τους δύο βοηθούς μου στις 14:00. Υπήρχε αστυνομική δύναμη τριών ατόμων και ένα περιπολικό και ένα πούλμαν με σπασμένο τζάμι και χαλασμένη πόρτα της ομάδας του «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ» εκτός γηπέδου. Κατόπιν ενημέρωσης και από τις δύο ομάδες μας επιβεβαίωσαν ότι η φιλοξενούμενη ομάδα «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ» δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους (χωρίς διακριτικά) πριν την άφιξή μας και εκτός γηπέδου.

Κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα βγήκαμε η διαιτητική τριάδα στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του «ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ». Η ομάδα του «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ» βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ανέτοιμη να αγωνιστεί και ο αρχηγός της ομάδας Βουτυράς Ι., με ενημέρωσε ότι δεν επιθυμούμε τη διεξαγωγή του αγώνα λόγου του φόβου της σωματικής τους ακεραιότητας, των τραυματισμών των τριών μελών της αποστολής (πρόεδρος, ποδοσφαιριστής, φροντιστής) και μη δυνατότητα ένδυσης της ομάδας, λόγω του ότι τους έκλεψαν το κλειδί του λεωφορείου.

Επισυνάπτω την ενυπόγραφη αναφορά της ομάδας «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ» και όπως αυτή αναφέρει γραπτώς πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ