Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Διάνας Ηλιούπολης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν στην εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας, που την οδήγησε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της.

Αναλυτικά…

<< ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ….

Τα παιδιά της φωτογραφίας (και όχι μόνο αυτά) εξασφάλισαν με την βοήθεια των προπονητών τους (Άκη Μιχαηλίδη και Γιώργου Τσαμόπουλου), αλλά και την στήριξη του ΔΣ της Διάνα, την 4η θέση (και πιθανότατα την 3η θέση) στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ για την περίοδο 2018-19. Ότι καλύτερο έχει πετύχει η Διάνα στην 45χρονη ιστορία της.

Η απονομή για την επιτυχία αυτή θα γίνει στις 14 Ιουνίου το βράδυ στο θέατρο «Δημήτρης Κιντής», στην τελετή λήξης της Ακαδημίας της Διάνα.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή με τον αγώνα Διάνα – Φωστήρας Αθήνων που είναι άγνωστο που θα γίνει λόγω του αιτήματος του πρωταθλητή «φονέα των γιγάντων» να παίξει ως φιλοξενούμενος στην έδρα του στον Ταύρο.

Σας ευχαριστούμε κύριοι για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης τον πολύπειρο φωτογράφο Παναγιώτη Τριχιά που μας έδωσε την φωτογραφία από τον αγώνα της Κυριακής στο Χαϊδάρι (1-1).

Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά οι Παναγιώτης Αναστασίου, Χρήστος Μπαλαφούτης, Μανώλης Καλλέργης, Νίκος Κετσετζόγλου, Χρήστος Κόρρας, Νίκος Γιαννουλάκης. Κάτω από αριστερά οι Δημήτρης Μπακογιάννης, Γιάννης Χύσα, Στέφανος Ζιώβας, Αλέξης Μπουραζάς και Κωστας Καλουδιώτης. >>

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ