Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Η ΑΘΗΝΑΪΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Δεν πρόλαβε να καταστρώσει τα σχέδια του για τη Αθηναΐδα και το lockdown άλλαξε όλο τον προγραμματισμό. Ο Δημήτρης Φιλίππου πρόλαβε και είδε τη νέα του ομάδα κόντρα στο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού. Τα μηνύματα που πήρε ήταν κάτι παραπάνω από θετικά.

Οι erasitexnes365.gr μίλησαν με τον έμπειρο τεχνικό για την νέα του ομάδα, την καραντίνα, αλλά και την επανέναρξη όταν αυτή γίνει…

«Νέα ομάδα, νέα αρχή, νέα ομάδα… Ήρθα σε μία ομάδα η οποία έχει πολύ δυναμική και οι στόχοι της είναι πάντα υψηλοί, όλοι μαζί  διοίκηση, παίκτες προπονητικό τιμ θα δουλέψουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο σαν στόχο θα έχει να αποπνέει υγεία και μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε να έχουμε πετύχει στο τέλος της χρονιάς τους στόχους που έχουμε θέσει» είπε ο Δημήτρης Φιλίππου για τη νέα σελίδα της Αθηναΐδας.

 

ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε επίσης για τη δεύτερη καραντίνα και την προσαρμογή σε αυτή.

«Για άλλη μία φορά όμως τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας έχουν πλήξει και τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σ αυτή την περίπτωση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπομονή, δύναμη να ξεπεράσουμε και αυτή την δυσκολία και όσο μπορούμε να έχουμε την ομάδα ενωμένη και έτοιμη με ότι μέσα διαθέτουμε και μπορούμε να το κάνουμε αυτό για να έχουμε όταν γίνει η επιστροφή στην καθημερινότητα πιο ομαλή προσαρμογή στις απαιτήσεις του χώρου.

Δύσκολες καταστάσεις, όχι τόσο πρωτόγνωρες λόγω  της πρόσφατης “καραντίνα,, και το μόνο που θέλω να ευχηθώ σε όλους, να ξεπεράσουμε και αυτή την δυσκολία όσο πιο ανώδυνα γίνεται επιστρέφοντας ο καθένας από εμάς σ αυτά που αγαπάει και θέλει να κάνει το συντομότερο δυνατό!!!»

Ο κόουτς πάντως πριν το lockdown είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη αγωνιστική γεύση από την ομάδα του.

«Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού εκτός έδρας στο οποίο κερδίσαμε με 2-3 .

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα  αλλά με περισσότερο προσπάθεια και προσήλωση σ αυτό που κάνουμε θεωρώ ότι έχουμε περιθώρια για μεγάλη βελτίωση».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ