Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, 4-6 ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! (VIDEO)

Δυσκολεύτηκε, αλλά κάνοντας την ανατροπή κατάφερε να πάρει τη νίκη ο «πληγωμένος» Δούκας μέσα στην έδρα της Καλλιθέας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 4-6.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι θα δώσουν μέχρι τέλος την μάχη τους για παραμονή στην κατηγορία.
Ο Δούκας με πολλές απουσίες στη σύνθεσή του ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 2′ προηγήθηκε με τον Κωνσταντίνου. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Καλλιθέας ήταν καλύτερη σε όλο το πρώτο μέρος και με τον Σουλοβάρι στο 3′ και τον Μάρκο στο 15′ και 17′ έκανε το 3-1. Ο Δούκας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Κωνσταντίνου στο 19′ και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δούκα να επικρατεί ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και με γκολ των Συκαρά (21′), Αγγελινά (22′), Κωνσταντίνου (26′) και Καραβίδα (33′) να κάνει το 3-6 και την ανατροπή. Η Καλλιθέα περιορίστηκε στο να μειώσει με τον Σινομάτι στο 36′ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 4-6.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η υπερπροσπάθεια του Σουλοβάρι παίκτη της Καλλιθέας να βοηθήσει αν και τραυματισμένος την ομάδα του, με αποτέλεσμα να ξαναχτυπήσει στο ίδιο σημείο (γόνατο) και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΟΥΤΑΛΗΣ, SULOVARI, SINOMATI, ΜΑΡΚΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Α., ΑΝΤΩΝΑΚΑΣ, ΣΥΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΣΚΕΝΤΟ, ΡΙΚΗΣ, ΧΡΥΣΟΣ, ΚΟΤΤΙΡΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΣΤ.

ΔΟΥΚΑΣ: ΖΕΡΒΑΣ, ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ, ΜΑΝΤΗΣ, ΞΑΝΘΟΣ, ΜΙΚΕΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΚΑΡΑΣ, ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗΣ

 

More in FUTSAL