
Ο Πανελευσινιακός επικράτησε του Αστέρα Βάρης με 2-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής. Ο αγώνας κρίθηκε στο 88ο λεπτό με την κεφαλιά του Αντωνακόπουλου.
Οι “σταχυοφόροι” άνοιξαν το σκορ στο 36′ με τον Τσακίρη, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σπίντζο στο 74′. Το τελικό αποτέλεσμα γράφτηκε στο 88′ με κεφαλιά του Αντωνακόπουλου μετά από σέντρα του Μουσκάι.
Με τη νίκη αυτή ο Πανελευσινιακός ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση έχοντας 33 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Προοδευτική, ενώ ο Αστέρας Βάρης έμεινε στην 6η θέση με 18 βαθμούς.
ΑΣΤΕΡΑΣ(Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος(80′ Γκούγιε), Παστρίκος, Μανδύλης, Σπίντζος, Μάγκος, Μανωλιάς(54′ Γκέκας), Κατσικογιάννης(54′ Νιούμαν), Καλλιμάνης, Γκούμας, Νάκας(60′ Κωτσοβός).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος(75′ Ξενοπανάγος), Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Κατίδης(38′ λ.τρ. Μαρής), Αντωνακόπουλος, Μπούσης, Τσακίρης(84′ Μακρίδης), Ερέρα(75′ Σεκούμπα), Μουσκάι.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Ο Σπυράκης νέος προπονητής του ΠΟΨ
