Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΟΙ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, 2-0 ΤΟΝ ΑΤΜΟ LAB ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Οι Αττικές Διαδρομές κατέκτησαν το κύπελλο της ΕΣΕΑ για το 2019, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 απέναντι στην ομάδα του Ατμου Lab.

Ετσι, κατέκτησε το νταμπλ, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Απόστολος Νικολα’ί’δης και αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΣΕΑ μεταδόθηκε ζωνυανά από το Nfstudiosports TV1.

Οι Αττικές Διαδρομές μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 16′ με τον Μυστρίδη, ενώ στο 20′ ο Παρθένης έκανε το 2-0. Στο 2ο μέρος ο Ατμός ισορρόπησε και είχε τις δικές του ευκαιρίες να μειώσει, αλλά δεν τα κατάφερε και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κουτσόγιαννος, Τσολάκης, Γεωργαράκος, Ταρανάς με απόλυτη επιτυχία.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Χολέβας, Αντωνόπουλος, Μωρα’ί’της, Μήλας, Μυστρίδης, Μπασινάς, Παρασίδης, Τσιαδήμας, Παρθένης, Κομιώτης, Λαγουμιτζής.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ακριδάς, Δημάκης, Θεοδωρόπουλος, Καλπούκης, Κοντόπουλος, Κυριακίδης, Μουλάς, Συμιανάκης, Τσιατούρας, Χειμωνίδης, Λαγός.

ΑΤΜΟΣ LAB: Χαραλαμπίδης, Φούτρης, Πολυγένης, Πάτρας, Βάμβουκας, Μηνάς, Φίντι, Μαρδάκης, Κακαράς, Διακόπουλος, Στ. Εφραιμίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πατέρας, Σαραντάρης, Ορφανίδης, Βάκκας, Βρύνας, Κοντογεωργίου, Λ. Εφραιμίδης, Καλαμπόκης, Μπιλάι, Χρήστου, Μανιαδάκης.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ