Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ, 1-0 ΕΚΤΟΣ Η ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ

Έμφραγμα στα Μελίσσια προκάλεσε η Κοψαχείλα που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας και έβαλε φωτιά στην κορυφή του δευτέρου ομίλου.

 

Η Κοψαχείλα κατάφερε να προηγηθεί στο 23΄’ με τον Βεϊζαι και άντεξε μέχρι τέλους του αγώνα παρά την ασφυκτική πίεση που είχε από τους παίκτες του Δημήτρη Μπουγά.

Οι γηπεδούχοι στην πραγματικότητα νικήθηκαν από το άγχος τους, καθώς έδειξαν ότι αιφνιδιάστηκαν από το γκολ των φιλοξενουμένων και μέχρι να συνέλθουν έχασαν πολύτιμο χρόνο. Όμως ο αιφνιδιασμός έδωσε τη θέση του στο άγχος καθώς κάθε λεπτό που περνούσε τα πόδια των γηπεδούχων γινόντουσαν όλο και πιο βαριά. Η εστία του Τεκίδη πράγματι πέρασε δραματικές στιγμές, αλλά το δυχτάκι δεν κουνήθηκε και η Κοψαχείλα πήρε την πολύτιμη νίκη.

Τα Μελίσσια μετά την ήττα έμειναν στους 58 πόντους (17-7-2, 62-13 γκ.) τρεις πόντους πίσω από τον Κένταυρο, ενώ η Κοψαχείλα έφτασε τους 55 βαθμούς (16-7-3, 39-17 γκ.) τρεις πόντους λιγότερους από την Κοψαχείλα.

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιριγώτης, Φακής Δ,(46’ Πουλάκης), Μπεκατώρος, Τούντας, Ζαννίκος, Φακής Ι., Παπαχρήστος (60’ Καλημέρης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Τεκίδης, Φόνσος, Πελεκάσης (74’ Λαμπρόπουλος, Χιονάς, Τσίκος, Κουρουβακάλης, Οντάτζης (90’ Αυλωνίτης), Γιούβρης (86’ Κακιώρης), Παναγόπουλος, Βεϊζάι (63’ Μακρυπίδης), Γκαγκαστάθης.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ