Ακολουθήστε μας

EΠΣΑ VIDEO

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ 2-2 ΣΤΟ ΠΟΨ- ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (VIDEO)

Σε ένα πολύ καλό ματς που όμως συνοδεύτηκε από επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων, ΠΟΨ και Αγιος Θωμάς ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο του 2ου ημιχρόνου υπήρξε μεγάλη ένταση στην κερκίδα, ενώ δεν έλλειψαν και οι συμπλοκές μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων. Υπήρξε 5λεπτη περίπου διακοπή, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΟΨ έχει 4 βαθμούς και ο Αγιος Θωμάς 8.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 1-0 στο 17′ με τον Λαμπρίδη, ενώ στο 34′ ο Μαραβελάκης έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43′ με τον Γκόφα, και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 69′ με τον Τσιγαρίδα.

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Καραγιάννης (67′ Μιχαλόπουλος), Καπάνταης, Μεσίνι, Κούρτι, Μπραχιμλάρι (69′ Παπαδόπουλος), Λαμπρίδης, Μαραβελάκης, Κόντος, Λεοντίου (82′ Συκάς), Κέφης (57′ Αρτσάνος).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Φούνας, Θεοδώρου (38′ Τσόφυλας), Πετράκος (88′ Τετωρός), Σίσκο, Γκραμπότσκα (38′ Παπαδημητρίου), Ζαρκαδούλας, Αρχοντάκης, Τσινιάς, Γκόφας (57′ Ντούτσκος), Ρέτσκα, Τσιγαρίδας.

More in EΠΣΑ VIDEO