Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΠΑ

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στο δεξί γόνατο του Παναγιώτη Παππά που έγινε από τον χειρουργό ορθοπαιδικό Πάνο Κοντοβαζαινίτη στο Doctors Hospital.

Ο Παναγιώτης εγχειρίστηκε στον πρόσθιο χιαστό όπως και ο αδερφός του Αγγελος πριν από δύο μήνες. Είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του Χαλκηδονικού που περνάει την πόρτα του χειρουργείου αυτή τη σεζόν, μετά τον Άγγελο Παππά, τον Μαρίνο Χασράμα, και τον Τάσο Θεμέλη. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον γιατρό Π. Κοντοβαζαινίτη και την ομάδα του, τον ασφαλιστή Θανάση Κοσσύφη και φυσικά τη διοίκηση και το νοσηλευτικό προσωπικό του Doctors Hospital για την βοήθεια και συμπαράσταση τους. Να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ασφαλισμένοι από το σωματείο σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία.

Παρά τις ατυχίες από τους τραυματισμούς και τα σοβαρά παράπονα που έχει από τη διαιτησία στα τρία τελευταία παιχνίδια (απέστειλε ήδη βίντεο με τις επίμαχες φάσεις στην Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΑ), η ομάδα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου παραμένει πρώτη στην βαθμολογία και αήττητη, προσπαθώντας να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στη Β’ κατηγορία.

Οι Erasitexnes 365 και όλο το προσωπικό του Nfstudiosports εύχονται στον Παναγιώτη περαστικά, σιδερένιος, και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ