Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ Ο ΑΛΙΜΟΣ FUTSAL

Το δεύτερο φιλικό ματς προετοιμασίας θα δώσει τη Κυριακή (22/9) η ΑΕΚΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα, με αντίπαλο τη Κόμπρα.

Η ΑΕΚΑ πραγματοποίησε τη Κυριακή (15/9) τη πρώτη της φιλική αναμέτρηση με τον Κίμωνα Αναστασίου στο τιμόνι, απέναντι στον Αδέσποτο.

Το σωματείο θέλει να εμφανιστεί άκρως απειλητικό και έτοιμο τη νέα σεζόν στη Futsal League, έτσι ώστε να βάλει τις βάσεις για μελλοντικές θριαμβευτικές πορείες.

Το ματς με την Κόμπρα σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, καθώς η ομάδα του Σταύρου Ράπτη μπορεί να υποβιβάστηκε από την Α’ κατηγορία, θεωρείται όμως φαβορί για το εισιτήριο της ανόδου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δεύτερο φιλικό παιχνίδι της ετοιμάζεται να παίξει η Α.Ε.Κ.Α υπό την οδηγία του Προπονητή της Κυρίου  Κίμωνα Αναστασίου το απόγευμα της Κυριακής 22/9  με ώρα έναρξης 19:00.

Αντίπαλος, το Σωματείο Κόμπρα.

Είναι κατά την άποψή μας ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Η Α.Ε.Κ.Α και οι παίκτες της θα κληθούν να δώσουν ‘’ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ’’ απέναντι στο προπονητή τους , για να διαπιστώσει σε τι αγωνιστικό βαθμό βρίσκονται και κατά πόσο δουλεία ακόμα χρειάζονται,  ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Επιστροφή για τον Κύριο Αναστασίου στο παλιό του σπίτι όπου τα τελευταία χρόνια είχε το τιμόνι της Κόμπρας.

Η Κόμπρα με σαφή στόχο πλέον ξανά την άνοδο στη Α εθνική και υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Κυρίου Σταύρου Ράπτη θα αποκομίσει και αυτή χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία είναι.

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε έκανε μια πάρα πολύ αξιόλογη πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου όπου  και κατάφερε να μετάσχει στο final four του Κυπέλλου ενώ στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί  στην Futsal League.

Το ενδιαφέρον αυτό φιλικό θα λάβει μέρος στο κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα στην έδρα της Κόμπρας.»

 

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

More in FUTSAL