Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, 2-0 ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΙΛΛΑ

Εύκολη νίκη σημείωσε η ΑΕ Μεταμόρφωσης που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Άμιλλας.

Απόλυτη κυρίαρχη στο αγωνιστικό χώρο η ΑΕ Μεταμόρφωσης που μετουσίωσε την υπεροχή της σε δύο γκολ. Στο 16’  ο Αποστόλου από θέση δεξιού εξτρεμ μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Γκάτση ανοίγοντας το σκορ. Στο 24΄από αριστερά ο Μπογιατζής σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο Τσεκούρας με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Η Άμιλλα προσπάθησε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν τρία μεμονωμένα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ο επιθετικός μονόλογος της ΑΕ Μεταμόρφωσης, που δεν κατάφερε να αυξήσει το σκορ.

Μετά το εκτός έδρας τρίποντο η ΑΕ Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην 4η θέση με 51 βαθμούς (15-6-5, 37-23 γκ.), ενώ η Άμιλλα έχει μόλις 7 βαθμούς (2-4-20, 15-61 γκ.) και είναι τελευταία.

ΑΜΙΛΛΑ: Γκάτσης, Κλαυδιανός Ι, Adjei, Ασημακόπουλος, Κλαυδιανός Σ., Κατσαμάς (73’ Πήδουλας),  Κωφίδης (61’ Ριζόπουλος), Κατσιούλας, Χρυσαφίδης (53’ Καπίρης), Βλάχος, Δέγκλερης (82 Δαφνάς).

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καραγεώργος, Χατζηιωαννίδης, Lleshi, Κοκκινόπουλος, Δρακουλαράκος, Καλαμπαλίκης (92’ Βιδάκης), Αποστόλου, Κοκότης, Τσεκούρας (70’ Κλετσίδης), Σπανουδάκης (90’ Παππάς), Μπογιατζής (75’ Λιάτης)

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ