
Με 2-0 ο Κένταυρος επιβλήθηκε της Άμιλλας εκτός έδρας και αύξησε και πάλι τη διαφορά από τα δεύτερα Μελίσσια στους τρεις βαθμούς.
Δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία οι παίκτες του Οικονομόπουλου για να κάμψουν την αντίσταση της Άμιλλας.
Με δύο γκολ στο 9΄με πλασέ του Πιπερά μέσα από την περιοχή μετά από ατομική ενέργεια και στο 60’ με πλασέ του Δέτση στην απέναντι γωνία μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μπότσα, ο Κενταυρος με συνοπιτικές διαδικασίες έφτασε στην 18η νίκη του. Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Δέτση.
Ο Κένταυρος Βρ. με 58 βαθμούς προηγείται στη βαθμολογία (18-4-2, 45-16 γκ.), ενώ η Άμιλλα είναι στην 16η θέση με 7 βαθμούς (2-4-18, 15-16 γκ.)
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ: Κωστάκης, Κλαυδιανός I., Adjei, Kλαυδιανός Σ, Κατσιούλας Ε., Βλάχος, Τζαφέρος (62’ Ασίμης), Κατσάμας, Χρυσαφίδης, Δαφνάς (66’ Xhaferaj), Δέγκλερης (83’ Bαρβέρης).
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.: Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Χλακιόπουλος, Elezai, Τσιπούρας, Σείτι, Μανίκας (86’ Δαραμούσκας), Κουλιούρης (74’ Skenderi), Πιπεράς, Μπότσας (70’ Κουτσουβέλης), Δέτσης (83’ Mπότσι).

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Ο Σπυράκης νέος προπονητής του ΠΟΨ
