Ακολουθήστε μας

Uncategorized

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ, 4-0 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘ.

Η Αγία Ελεούσα πήρε τη νίκη αλλά επισκιάστηκε από τον βαρύ τραυματισμό του Μακρή!

Με 4-0 επικράτησε η Αγία Ελεούσα του Θρίαμβου Αθηνών σε μία νίκη που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Μακρή, που υπέστη μετατόπιση επιγονατίδας και ο αγώνας διακόπηκε περισσότερο από μισή ώρα.

Η Αγία Ελεούσα ήταν καλύτερη απέναντι στον Θρίαμβο που εμφανίστηκε με ενδεκάδα ανάγκης. Ο Κατσάνος αναγκάστηκε να αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα μετά από θλαστικό τραυματισμό του βασικού του επιθετικού Χάλαρη, με αποτέλεσμα η ομάδα του να εμφανιστεί άνευρη και χωρίς τρεξίματα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή και μόλις στο 6’ προηγήθηκαν με τον Μπάκα μετά από παράλληλη μπαλιά στην μικρή περιοχή του Βλαχόπουλου.
Το γρήγορο γκολ αποσυντόνισε εντελώς τους φιλοξενούμενους, που διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Μιράκα, που δεν δόθηκε και στην εξέλιξη του σημειώθηκε το 2-0 στο 20’.
Συγκεκριμένα ο Γιαννόπουλος σημείωσε το δεύτερο γκολ μετά από πάσα και πάλι του Βλαχόπουλου που κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά.
Στο 35’ ο Ρούσσος με πέναλτι που κέρδισε ο Σιδέρης πέτυχε το 3-0 και «κλείδωσε» τη νίκη.
Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μακρή, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 90’ (ή 60’ χωρίς την καθυστέρηση) με τον Μπάκα να εκμεταλλεύεται λάθος των αμυντικών.
Ο αγώνας λόγω της ημίωρης διακοπής έληξε στο 120’.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος (120’ Φιλίππου), Παπαδόπουλος, Μουσούρης, Μπάκας, Σκεπετάρης, Κακαβάς, Ηλιαδάκης, Σιδέρης, Γιαννόπουλος (46’ Μακρής Α. /90’ Μακρής Κ.), Ρούσσος (90’ Λάμπρου).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.: Λαχανάς, Λίτσα, Ταμπρατζής (46΄ Εμνέρ), Απέργης, Τσαπικούνης, Κολοκυθάς, Κουτρούλης (85’ Σταθεράς), Κωνσταντίνου (85’ Ρένα), Πότσης, Μιράκα (20’ λ. τρ. Μαυρούτσικος), Καλούμενος

More in Uncategorized