Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 13-4 ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με μια επιβλητική νίκη 13-4 Ο Μινώταυρος προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου απέναντι στην ομάδα του Φαλήρου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εκρηκτικά πετυχαίνοντας 4 γκολ στα πρώτα 3 λεπτά με τον Φώτη (1′, 3′) και Καρανταλή (1′, 2′). Στο 5′ το Φάληρο μείωσε με τον Σαλλίτα σε 4-1. Στο 14′ ο Φιλίππου έκανε το 5-1 και στο ίδιο λεπτό ο Κονόμης το 5-2 για τους φιλοξενούμενους. Ο Lavaj για το Φάληρο στο 16′ έκανε το 5-3. Το ημίχρονο έκλεισε με 7-3 για τον Μινώταυρο με γκολ του Φώτη (19′) και Καρανταλή (20′). Στο Β’ ημίχρονο ο Μινώταυρος πέτυχε άλλα 6 γκολ  με τους Καρανταλή (26′), Τζεμανάκη (29′), Φιλίππου (31′, 34′), Καβαλάρη (35′) και Ρηνάκη (38′).Το Φάληρο στο 26′ πέτυχε ένα γκολ κάνοντας το τελικό 13-4 με τον Σαλλίτα. Στο Β ‘ημίχρονο αξίζει να σημειωθεί ότι το Φάληρο είχε και δύο δοκάρια και γενικά πραγματοποίησε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάντου, Φαρμάκης, Ντινμπέγκος

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ): Πετράκης, Φιλίππου, Φώτης, Καρανταλής, Κουνίδης, Διαμαντόπουλος, Πασσαλής, Ρηνάκης, Τσεμανάκης, Τσέβης, Τριφύλλης,, Κοσμίδης, Καβαλάρης.

ΦΑΛΗΡΟ (ΠΟΛΠΟΤΙΝΗΣ): Καρούτζος, Διονυσόπουλος, Lavaj, Τζαφέρι, Σαλλίτα, Κονόμης, Θάνος, Βενιέρης, Μπότρος, Καρλούτσος, Κλάδης, Ματσάγκουρας, Ναστούλης, Χόρτσας.

More in FUTSAL