Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ, 2-0 ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Με σκορ 2-0 ο Άγιος Θωμάς επικράτησε της Ελευθερούπολης και βελτίωσε σημαντικά την θέση του στη βαθμολογία.

Παίζοντας κατά διαστήματα ο Άγιος Θωμάς πήρε δίκαια τη νίκη.

Προηγήθηκε στο 44’ με κεφαλιά του Χατζή, μετά από κόρνερ του Ρίζου, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 55’ ο Τσαμπούρης με πλασέ σε κενή εστία, μετά από κλέψιμο και πάσα του Ρίζου.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα γκολ, με κυριότερη το δοκάρι του Ζαρκαδούλα στο 40’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Από την άλλη πλευρά η Ελευθερούπολη κέρδισε πέναλτι με τον Βιντίστα στο 70’ το οποίο εκτέλεσε ο Σπανός, αλλά απέκρουσε στην αριστερή του γωνιά ο Καυκιάς. Στο 0-0 έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Συγγρό να πλασάρει πάνω στον Καυκιά μετά από κάθετη πάσα του Χούσου., ενώ είχε δύο ακόμη ευκαιρίες με κεφαλιές του Καπέλη και του Κιαπέκου που δεν βρήκαν όμως δίχτυα.

Ο Άγιος Θωμάς ανέβηκε στην 8η θέση με 26 βαθμούς (7-5-6, 23-17 γκ.), ενώ η Ελευθερούπολη έπεσε στη 10η  θέση με 23 βαθμούς (6-5-7, 14-18 γκ.)

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Καυκιάς, Τσοφύλας, Χατζής, Παναγόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τετώρος (77’ Πετράκος), Κατσαρός, Τσαμπούρης (71’ Μαντέλος), Ρίζος (88’ Γκούρας), Αλικάι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Ξυδιάς, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης, Κρυσάρη, Σπανός, Σταύρου (46’ Σαχινίδης), Χούσος (82’ Μπεγκάι), Κιαπέκος, Συγγρός, Βιντίστα, Καπέλης

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ