Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ 8-5 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Κ19!!!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής αντρών για την προκριματική φάση του παγκόσμιου κυπέλλου του 2020 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε ένα φιλικό αγώνα απέναντι στους πιτσιρικάδες που μας έκαναν περήφανους λιγες μέρες πριν στην Λιθουανία παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του EURO 2019.

Η Εθνική μας ομάδα των αντρών δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους μικρούς μας όμως στο τέλος επικράτησε η εμπειρία και πήρε τη νίκη με 8-5.Αρχικα οι άντρες προηγήθηκαν με τον Καραβίδα κάνοντας το σκορ 1-0 με τον Βαρυπάτη να ισοφαρίζει σε 1-1.Ο Αρτινός έφερε μπροστά στο σκόρ τους άντρες με 2-1 με τους νεαρούς μας παιχτες να ισοφαρίζουν ξανά με τον Γκεγκαι σε 2-2.

Η Εθνική ομάδα των αντρών με τέσσερα συνεχόμενα γκολ των Μάλοβιτς, Καραβίδα και Ντάρλα(2) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-2.Στη συνέχεια ο Καρύδας έκανε το 6-3 για τους μικρούς με τον Παούρη αμέσως μετά να κάνει το 7-3.Η Κ19 αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με δύο γκολ του Λιώση έκανε το 7-5. Το τελικό 8-5 διαμόρφωσε ο Παπαευστρατίου στο τέλος για τους άντρες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

More in FUTSAL