Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού Παλαιμάχων στην Πετρούπολη: Εθνική Ελλάδoς – Άρης Πετρούπολης

Η Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων μας στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ αποτελείται από ανθρώπους που οραματίζονται έναν καλύτερο και πιo δίκαιο κόσμο.

Με πίστη στις πανανθρώπινες αξίες και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα κάθε ατόμου στην αξιοπρεπή διαβίωση, διαπιστώσαμε πως στην πόλη μας, την Πετρούπολη υπάρχουν δεκάδες συμπολίτες μας και οικογένειες με απόλυτη ανάγκη οικονομικής και διατροφικής ενίσχυσης.

Δημιουργήσαμε ένα ευρύ δίκτυο εθελοντών το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες και απλούς πολίτες με μοναδικό σκοπό τη συμπαράσταση και την ενίσχυση όλων των ευπαθών ομάδων της Πετρούπολης.
Η προσφορά μας είναι μεγάλη

Μαγειρεύουμε και μοιράζουμε καθημερινά, φρέσκο και ζεστό φαγητό σε όσους στερούνται τα βασικά, προσφέρουμε ρουχισμό, σόμπες, ηλεκτρικές κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης θέτοντας ως στόχο μας να βοηθήσουμε πρώτα όσους πεινούν και κρυώνουν.

Ενεργοποιούμε το δίκτυο μας και προσφέρουμε ιατρική βοήθεια, ψυχολογική στήριξη, συμπαράσταση σε άπορους, άστεγους, ευπαθείς ομάδες.

Σκοπός μας να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να στηρίζουμε καθημερινά όσους η κοινωνία ξεχνά.

Θα συνεχίσουμε με όποιο μέσο διαθέτουμε να αγωνιζόμαστε για το υπέρτατο κοινωνικό δικαίωμα. Το δικαίωμα να είσαι Άνθρωπος.

Καλούμε κάθε πολίτη του δήμου Πετρούπολης να ενισχύσει το έργο μας και να συμπράξει ώστε να στείλουμε δυνατό μήνυμα πρoς κάθε κατεύθυνση πως μπορούμε να νικήσουμε την κοινωνική αδικία και ανισότητα με το ισχυρότερο μέσο των λαών.

Την αλληλεγγύη και την Αγάπη.

Ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος, με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις.

Αρκεί να το πιστεύουμε και το σημαντικότερο να αναλάβουμε ενεργή δράση. Πράξεις και όχι λόγια , αυτό που έχει πετύχει η Συλλογικότητα μας.

Διοργανώνουμε τον Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων: Εθνικής Ελλάδος Παλαιμάχων – Άρη Πετρούπολης Αθηνών Παλαιμάχων

Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στο γήπεδο του Άρη Πετρούπολης (απέναντι απ το νεκροταφείο Πετρούπολης) και ωρα 5.30μμ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες της Πετρούπολης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μαζί σας εάν επιθυμείτε μπορείτε να έχετε για να προσφέρετε τρόφιμα…

Οι δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου τους οποίους θαυμάζαμε χρόνια στα Ελληνικά γήπεδα, οι οποίοι διέπρεψαν και λατρεύτηκαν, θα είναι μπροστά στα μάτια μας για να δώσουμε όλοι τον αγώνα για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, που στερούνται βασικά αγαθά.

Με την Εθνική Παλαιμάχων θα αγωνιστούν και θα βραβευτούν οι:

Μίμης Δομάζος

Ανδρέας Μπονόβας

Αντώνης Αντωνιάδης

Θωμάς Μαύρος

Νίκος Σαργκάνης

Παναγιώτης Κελεσίδης

και από τους παλαίμαχους του Άρη Πετρούπολης Αθηνών:

Στέλιος – Ανδρέας Κοντογιώργος

Κώστας Τσεπέρκας

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ