Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΦΩΝΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

Με μια πολύ όμορφη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο προπονητής του Αττικού θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε την πρώτη του χρονιά σαν προπονητής ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά…

<< Μια χρόνια δύσκολη αλλά πολύ όμορφη έφτασε στο τέλος της , μια χρόνια η πρώτη μου σε αντρικό επίπεδο σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αθήνας που είχαμε την τιμή να είμαστε μέρος της στην συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής της .!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο βοηθό και γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Λωλη για την μεγάλη βοήθεια του , τον καλύτερο γενικό αρχηγό της Αθήνας Κύριο Νίκο Σωτηριου που βοήθησε πολύ την ομάδα !!την Κ.Ελσα και τον Γιώργο Καλουδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβω τον Αττικό ,τον τρομερό μας φροντιστή και ψυχή της ομάδας Κ.Γιωργο Καλουδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάκη Γιαταγανάκη .

Τέλος συγκινημένος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά που πίστεψαν σε μένα και με ακολούθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν χτίζοντας μια ομάδα από την αρχή .!μπορει να μην πήραμε ένα πρωτάθλημα η μια άνοδο όμως κάναμε μια ομάδα νεανική που πάλεψε κάθε ματς μέσα στο γήπεδο έχοντας ήθος και όρεξη ! Με πολλούς από εσάς θα ξανασυναντηθούμε σας ευχαριστώ όλους για όλες τις όμορφες και άσχημες στιγμές που ζήσαμε μαζί ενωμένοι .! VAMOS ATTIKARA ???? >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ