Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΦΩΝΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ

Αναμφίβολα μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στην ΕΠΣΑ είναι η Αμιλλα Περιστερίου.

Η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 41 βαθμούς, παραμένοντας μάλιστα αήττητη. Εντυπωσιακό στοιχείο είναι επίσης η τρομακτική επιθετική της δύναμη, αφού σε 15 αγώνες έχει πετύχει 52 γκολ! Δικαιολογημένα λοιπόν προβάλλει σαν μεγάλο φαβορί για την άνοδο και την επιστροφή της στην Β’ ΕΠΣΑ.

Αναμφίβολα μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει ο τεχνικός της ομάδας Φώντας Καζακόπουλος. Ο νεαρός προπονητής στον δεύτερο μόλις χρόνο καριέρας σε επίπεδο αντρικών ομάδων έχει δείξει σπουδαία δείγματα δουλειάς και θεωρείται βέβαιο πως θα διαγράψει σημαντική πορεία στη συνέχεια.

Ο Φώντας Καζακόπουλος μίλησε στους Erasitexnes365 και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν εξαιρετικό για εμάς και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι . Παραμένουμε η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλη την τρίτη κατηγορία και παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο . Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έχουν ποιότητα και βγάζουν στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις . Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε απόλυτα σοβαροί και στο δεύτερο μισό για να καταφέρουμε τον στόχο μας .

Είναι σημαντικό που σε μια περίοδο μεταβατική για την Αμιλλα μετά τον υποβιβασμό πέρυσι δείχνουμε δυνατοί και τα παιδιά βρήκαν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Βασικότατο ρόλο σε αυτό παίζει και η διοίκηση της ομάδας που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστεί. Οσο κι αν ακούγεται κοινότυπο, η Αμιλλα είναι μια οικογένεια και το κλίμα είναι εξαιρετικό, και αυτό αντανακλά και στην αγωνιστική εικόνα μας. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να ευχαριστιόμαστε αυτ’ο που κάνουμε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Προσωπικά θέλω να συμβάλλω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Στόχος δικός μου είναι να μαθαίνω συνεχώς, να αυξάνω τις γνώσεις μου, να εμπλουτίζω τις εμπειρίες μου μέσα στο ποδόσφαιρο. Σαφώς και έχω στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο χώρο, αλλά αυτό θα το επιτύχω μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχή βελτίωση. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ