Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Γ. ΧΛΩΡΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Γ. ΧΛΩΡΟΣ: "ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 94'"

Μετά από μία τριάδα αγώνων φωτιά ο Αίμος κατάφερε στον τελευταίο αγώνα να πάρει ισοπαλία εκτός έδρας από την ΑΕ Μεταμόρφωση διατηρώντας όπως είπε ο προπονητής του Γιάννης Χλωρός μια παράδοση τεσσάρων χρόνων.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε σε αντίξοες συνθήκες λόγω του πολύ δυνατού ανέμου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν εμείς καλύτεροι έχοντας τον αέρα υπέρ μας. Στην πρώτη φάση που έκανε η ΑΕ Μεταμόρφωσης προηγήθηκε και καπάκι έχασε κι άλλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Αντιδράσαμε ισοφαρίσαμε, ενώ κανονικά θα έπρεπε να προηγούμαστε με 2-0. Καταφέραμε προηγηθήκαμε, πριν το ημίχρονο. Η Μεταμόρφωση με τον αέρα υπέρ της στο δεύτερο  πίεσε ισοφάρισε νωρίς και έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες.

Πάντως εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να φύγουμε νικητές με ένα σουτ από τα 30 μέτρα του Καλαμπαλίκη που έσωσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας. Συνεχίσαμε μία παράδοση που έχουμε με την Μεταμόρφωση που παίζουμε 4 χρόνια συνεχόμενα μαζί να μην χάνουμε. Έχουμε μόλις μία ήττα σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ