Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Γ. ΛΑΖΑΡΟΥ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 90’

Αποτελεσματικότητα και ελάχιστα λάθη ζητάει ο Γιώργος Λαζάρου από τους παίκτες του ενόψη Αστέρα Ζωγράφου

Αποτελεσματικότητα και ελάχιστα λάθη ζητάει ο Γιώργος Λαζάρου από τους παίκτες του ενόψη Αστέρα Ζωγράφου

Την τρίτη πιο δύσκολη έδρα του ομίλου του Αστέρα Ζωγράφου (4-3-1, 11-7 γκ.) θα επισκεφθεί ο Φοίνικας Περ. που θέλει να πετύχει το 3×3 μέσα στο 2019.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Λαζάρου ζητά την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του απέναντι σε μία ιστορική και πολύ ανταγωνιστική ομάδα!

“Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της.
Προετοιμαζόμαστε εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνοντας έμφαση στα σημεία που πρέπει να προσέξουμε, αλλά ταυτόχρονα προσθέτοντας και νέα στοιχεία στη τακτική μας.
Είμαστε σε καλή κατάσταση, οι παίκτες μου συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο το τι πραγματικά μπορούν να καταφέρουν μέσα στο γήπεδο και βελτιωνόμαστε συνέχεια.
Όπως σε κάθε ματς, ειδικά σε αυτό, πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και να φανούμε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ