Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Γ. ΛΑΖΑΡΟΥ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

Γ. ΛΑΖΑΡΟΥ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

«Η νίκη επί του Παπάγου είναι αποκλειστικά δίκη τους επιτυχία», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας.

Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Φοίνικας Περιστερίου πετυχαίνοντας μάλιστα μία νίκη επί του πρωτοπόρου Παπάγου. 
«Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες», δήλωσε την επόμενη ημέρα του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λαζάρου.

“Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας και εξαιρετικό αντίπαλο, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη από όλες τις απόψεις.
Ακόμα και όταν το ματς στράβωσε, οι παίκτες μου έδειξαν μεγάλη θέληση και αυτοπεποίθηση για τη νίκη.
Στο ημίχρονο και ενώ είχαμε ισοφαριστεί σε 2-2, υπήρχε απόλυτη ηρεμία στα αποδυτήρια και εμπιστοσύνη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Και το έκαναν. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Αυτή η νίκη είναι αποκλειστικά δίκη τους επιτυχία. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη.”

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ