Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Γ. ΜΑΝΩΛΙΑΣ: ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

Περισσότερο από ενάμιση μήνα που διαρκεί η διακοπή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, όλοι περιμένουν πως και πως την απόφαση της κυβέρνησης για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

 

Ο παίκτης των Αγίων Αναργύρων Γιώργος Μανωλιάς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες, και μαζί με τους συμπαίκτες του θέλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την ώρα που ο διαιτητής θα σφυρίξει και πάλι τη σέντρα

 

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ήταν πάντα για τους ποδοσφαιριστές μία αναγκαία  ανάσα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τα Χριστούγεννα του 2020 είναι διαφορετικά;

Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από κάθε άλλη φορά. Άλλες χρονιές είχαμε συνηθίσει να ξεκουραζόμαστε τέτοια εποχή. Τώρα αναγκαζόμαστε να κάνουμε ατομικές προπονήσεις, να τρέχουμε στους δρόμους, να πηδάμε περιφράξεις για να πατήσουμε λίγο χόρτο που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, στις οποίες πρέπει  αναγκαστικά να προσαρμοστούμε για να μην μείνουμε πίσω και να γυρίσουμε όπως πρέπει με την επανέναρξη. Εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο προπονούμαστε όπου και όπως μπορούμε…

 

Τι είναι αυτό που περιμένεις από το 2021;

Το 2021 είναι μία νέα χρονιά, είμαι γενικά αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλύτερα. Περιμένουμε την απόφαση της κυβέρνησης πότε θα μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Ανυπομονούμε για την επανέναρξη. Προετοιμαζόμαστε εγώ, οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για να είμαστε έτοιμοι για αυτή την στιγμή. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά μας σε όλα και έχω δει πράγματα που δεν τα έχω ξαναζήσει, μας παρέχουν τα πάντα και μέσω της πανδημίας οι άνθρωποι κάνουν τρομερές προσπάθειες και είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι.

 

Πόσο δύσκολη θεωρείς ότι είναι η επανεκκίνηση για τις ομάδες και πιστεύεις ότι θα δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό που πριν την διακοπή όσον αφορά την εικόνα των ομάδων;

Η επανέναρξη σίγουρα θα είναι δύσκολη γιατί θα μας λείπουν προπονήσεις. Θα χρειαστούμε τουλάχιστον 20-30 ημέρες προετοιμασίας για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο γήπεδο. Είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Εμείς είμαστε και στους δύο στόχους μέσα.

Η ομάδα των Τραχώνων έχει το πλεονέκτημα βρίσκεται καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αλλά το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό με την επανέναρξη, καθώς όλες οι ομάδες θα έχουν χάσει ένα κομμάτι της δυναμικής τους. Αλλά και πάλι όλα θα παιχθούν εντός γηπέδων.

Κάποια αποτελέσματα δεν μας πήγαν όπως έπρεπε, αλλά στο χέρι μας είναι να ανακάμψουμε. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στην ομάδα  και στο τέλος θα χαμογελάσουμε.

 

Και μία ευχή για τη νέα χρονιά;

Εν μέσω της καραντίνας και της πανδημίας που ζούμε μία είναι η ευχή που θέλω να δώσω είναι να έχουμε όλοι υγεία και να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τις φετινές γιορτές!

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ