Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ

Στα ουράνια πετάνε όλοι οι άνθρωποι των Λύκων Χα’ι’δαρίου που κατέκτησαν τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ και ανέβηκαν στη Β’ κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμη πιό σημαντική από το γεγονός πως επιτεύχθηκε μόλις στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του συλλόγου. Δικαιώθηκαν έτσι οι κόποι του Χρήστου Σημαντήρα, του κόουτς Γιάννη Πολίτη, των ποδοσφαιριστών, καθώς και όλων όσων βρίσκονται στην οικογένεια των Λύκων.

Ο αρχιμάστορας στο αγωνιστικό κομμάτι αυτής της επιτυχίας, ο προπονητής Γιάννης Πολίτης δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση ικανοποίηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η προσπάθεια που κάναμε από την αρχή της χρονιάς με τόσες δυσκολίες,  τις γηπεδικές, και με τους σοβαρούς τραυματισμός σημαντικών παικτών μπορέσαμε και τα ξεπεράσαμε όλα αυτά με την συνέπεια και την θέληση τον παιδιών και της διοίκησης, οπότε και φτάσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και ήμασταν η καλύτερη και η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Θέλω να να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Χρυσόστομο Αγουρο και Κώστα Βαμβακούση και για ακόμα φορά τους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και επίσης την διοίκηση που και αυτή από την πλευρά της έκανε τα πάντα για την ομάδα σε αυτές της δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σαν χώρα. Ευχαριστώ πολύ σε όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία».

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ