Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΑΒΑΣ:ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομαδας Γιάννης Ζιάβας δήλωσε ότι μέσω της στελέχωση της κ19 δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να προβάλλουν αυτό το άθλημα που αγαπάνε που δεν τυγχάνει ιδιαίτερης προβολής στη χώρα μας και να τιμήσουν τη χώρα μας κάτι που το δείξανε με ζήλο και με την αγωνιστικού ήττα τους που εν τέλει έφερε και την μεγάλη πρόκριση.

Ανέφερε ότι στην επόμενη φάση θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και από εκεί πέρα σαν δεύτερος στόχος ισως και κάποιο αποτέλεσμα απέναντι σε υπερδυνάμεις του Futsal. Όσο αφορά στην Εθνική ομάδα των αντρών δείχνουν οι παίχτες μας σε καλή κατάσταση παρόλο που δεν είχαμε την πολυτέλεια καλής προετοιμασίας και πηγαίνουμε να βγάλουμε τα συστήματα και το καλό μας πρόσωπο μέσω των αγώνων.

Αναφέρθηκε στους αντιπάλους της Εθνικής ότι κύριοι αντίπαλοι μας είναι η Αλβανία και τα Σκόπια και η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου το σαν Μαρίνο και στόχος μας είναι νίκη την τελευταία αγωνιστική και άλλη μια νίκη εκ των δύο σοβαρών μας αντιπάλων ώστε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση.

Τέλος να αναφερθούμε ότι η Εθνική ομάδα αναχώρησε για τα Σκόπια την Τετάρτη όπου την Πέμπτη 31/1 θα δώσει τον πρώτο της αγώνα απεναντι στα Σκόπια στις 20:00. Οι επόμενες αναμετρήσεις είναι την Παρασκευή 01/02 στις 17:30 με αντίπαλο την Αλβανία και η τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 03/02 απέναντι στο Σαν Μαρίνο στις 17:30
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα παιδιά μας!!! Θα είμαστε μαζί σας!!!!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

More in FUTSAL