Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΨΗΛΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ…

Αποτελεσματικότητα και ελάχιστα λάθη ζητάει ο Γιώργος Λαζάρου από τους παίκτες του ενόψη Αστέρα Ζωγράφου

Είναι δεδομένο πως αν υπήρχε ΟΣΚΑΡ ποδοσφαιρικής ατυχίας, ο Φοίνικας Περιστερίου και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Λαζάρου θα ήταν από τους βασικούς υποψήφιους.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα έχασε την άνοδο σε αγώνα μπαράζ, και μάλιστα χωρίς να ηττηθεί!! Πλέον όμως ο Φοίνικας έχει καθιερωθεί στο ποδόσφαιρο της Αθήνας και στις συνειδήσεις των φιλάθλων…

Ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Λαζάρου μίλησε στους Erasitexnes 365 για τη σεζόν που πέρασε, αλλά και για αυτήν που έρχεται. Ας δούμε τι μας είπε…

« Φέτος ήταν μια ακόμα εξαιρετική χρονιά, με αρκετές συγκινήσεις και πολλαπλά κέρδη για το σύλλογο. Μια σεζόν που ξεκίνησε κτίζοντας την ομάδα εντελώς από την αρχή, αφού είχαν αποχωρήσει οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα όπου είχε φτάσει στο περσινό μπαράζ ανόδου με τον Ιάσονα.

Εκ των πραγμάτων γνωρίζαμε ότι όταν κτίζεις από την αρχή κάτι νέο, τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα άμεσα και πως αν καταφέρναμε με μια καινούργια ομάδα να διεκδικήσουμε ξανά την άνοδο, θα ήμασταν απόλυτα μέσα στους στόχους μας. Έτσι, με επιτυχημένες επιλογές στη στελέχωση του ρόστερ, πολύ δουλειά από όλους μας και υγιή αποδυτήρια, κατορθώσαμε όχι απλώς να διεκδικήσουμε την άνοδο, αλλά να φτάσουμε συγκεκριμένα στην τρίτη θέση και να παίξουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα μπαράζ ανόδου, με αντίπαλο την Κηπούπολη. Το τέλος της ημέρας μπορεί να μας βρήκε στις λεπτομέρειες να μην πετυχαίνουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε, αλλά να αποκομίζουμε τεράστια κέρδη και εμπειρίες για το σύλλογο.

Κατορθώσαμε δυο χρόνια τώρα, ο Φοίνικας πρώτη φορά στην ιστορία του, να διεκδικεί την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, να ψηλώνει σαν μέγεθος στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και να αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές και υγιείς ομάδες της κατηγορίας.

Ταυτόχρονα, αρκετός κόσμος έστρεψε τα βλέμματα του πάνω μας, με συνέπεια η ομάδα να αποκτήσει νέους φίλους από τις γύρω γειτονιές και ολοένα περισσότερα παιδιά να θέλουν να ενταθούν στις ακαδημίες μας. Αυτά από μόνα τους, αποτελούν σημαντικό εφόδιο για το μέλλον και τη βάση για να μεγαλώσει η ομάδα ακόμα περισσότερο.

Όλα αυτά, βεβαία, τα καταφέραμε με κύριους πρωταγωνιστές τους παίκτες μας, που με την μεγάλη ικανότητα τους, τον άριστο χαρακτήρα τους και την απαράμιλλη επίμονη τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ομάδα με υψηλά στάνταρ. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτοί άνοιξαν το δρόμο για να πάει ο σύλλογος μπροστά. Εύχομαι η συνέχεια να είναι, τουλάχιστον, ανάλογη.»

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ